Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër

View Gallery
17 Photos
Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Barrie 220 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Canada Goose 300 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Chloé 180 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Diane Von Furstenberg 137 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Eugenia Kim 180 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Fendi 1600 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Gucci 190 euros

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Isabel Marant Etoile 85 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Maison Michel 245 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Moncler 165 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Rag&Bone 140 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Stella McCartney 800 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Tak.Ori 219 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
The Elder Statesman 360 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Woolrich 149 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Yves Salomon 338 euro

Kapuçë shik dhe të ngrohtë për në dimër
Acne Studios 90 euro

Për ato që festojnë Krishtlindjet nën flokët e dëborës, të mbështejll deri në fyt nga i ftohti por për të shijuar në maksimum magjinë e bëjnë këtë sakrificë.

Për ato që nuk e durojnë aspak të ftohtin dhe mbyllen në shtëpi posht batanieve.

Por edhe për ato që sa herë që dimri vjen nuk gjejnë dot kombinimet e duhura për stilin e tyre të të veshurit, në galerinë tonë të fotove ju propozojmë një koleksion kapuësh të ngrohtë dhe plot stil, për të gjitha shijet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.