“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje

View Gallery
10 Photos
“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

“Star Wars” thyen rekord me 57 milionë dollarë në një mbrëmje
The Force Awakens

Filmi “The Force Awakens”, kapitulli më i fundit i sagës ndëryjore “Star Wars” dhjetë vjeçare, ka thyer rekordin e shikueshmërisë për një mbrëmje hapjeje në SHBA dhe në Kanada me 57 milionë dollarë të arritur vetëm të enjten.

Me këto shifra ky film thyen atë të “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2” (viti 2011) që kishte grumbulluar 43,5 milionë dollarë mbrëmjen e parë të shfaqjes.

“Është një rekord i ri dhe kjo parashikn një fundjavë me rekorde gjithashtu”, komentoi kompania e specializuar në këto përllogaritje, “Rentrak”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.