Veshje festash që na inspirojnë

View Gallery
20 Photos
Veshje festash që na inspirojnë
Fund argjendi me kemishe me kuadrata

Veshje festash që na inspirojnë
Fund i shkelqyeshem me pulover marinari

Veshje festash që na inspirojnë
Fund me pupla dhe pulover i florinjt

Veshje festash që na inspirojnë
Fund me shtrat te larte dhe taka te larta

Veshje festash që na inspirojnë
Fund prej tyli dhe pulover kashmiri

Veshje festash që na inspirojnë
Fund seksi me temina dhe pulover

Veshje festash që na inspirojnë
Fund tyl me taka te larta

Veshje festash që na inspirojnë
Fustan i kendshem krejtesisht i ndritshem

Veshje festash që na inspirojnë
Fustan i shkurter me detaje te florinjta

Veshje festash që na inspirojnë
Fustan krejtesisht i florinjte

Veshje festash që na inspirojnë
Fustan me shpine jashte qe shkelqen

Veshje festash që na inspirojnë
Kemishe e badhe me nje nyje te madhe papijon

Veshje festash që na inspirojnë
Kemishe me kuadrata me fund saten

Veshje festash që na inspirojnë
Kombinim i kendshem me temina

Veshje festash që na inspirojnë
Nje veshje festash sport-shik

Veshje festash që na inspirojnë
Pantallona me temina dhe nje pulover Krishtlindjesh

Veshje festash që na inspirojnë
Pantallona qe shkelqejne me nje pulover leshi

Veshje festash që na inspirojnë
Veshje festash glamur

Veshje festash që na inspirojnë
Veshje festash mashkullor dhe femeror

Veshje festash që na inspirojnë
Veshje festash shik

Ndonëse pak klishe, rituali i veshjes së krishtlindjeve mbetet diçka e shenjtë.

Por me pak imagjinatë mund të gjejmë një veshje shik pa rënë në kthetrat e monotonisë.

Një fund me temina të shndritshme me një pulovër leshi, një bluzë me kuadrata me një fund me saten jeshil apo me një kostum të zi dhe këpucë.

Shihni në galerinë tonë të fotove disa prej veshjeve për festa më “cool”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.