6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët

View Gallery
6 Photos
6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “Zao” - 15,70 euro

6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “Avril” - 8 euro

6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “Couleur Caramel” - 14,90 euro

6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “Dr Hauschka” 19,80 euro

6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “Lavera” - 13,50 euro

6 buzëkuqë për të mbrojtur dhe zbukuruar buzët
Buzëkuqi bio i markës “SANTE Naturkosmetik” - 14,85 euro

Për t’u kujdesur për buzët tuaja njëkohësisht duke i mbatur të bukura në ndihmë ju vijnë 6 buzëkuq bio.

Në një periudhë ku ndikimet e kozmetikës mbi lëkurë janë në qendër të vëmendjes, është e pamendueshme që të mos ju paraqesim një përzgjedhje me buzëkuqë bio, që shumë mirë mund të shërbejnë edhe si dhurata Krishtlindjesh.

Madje mund të kujdeseni për buzët duke ju dhënë atyre ngjyrën që dëshironi.

Këta buzëkuqë janë 100% natyral dhe mbrojnë si buzët tuaja edhe ambientin.

  1. Buzëkuqi bio i markës “Couleur Caramel”
  2. Buzëkuqi bio i markës “Lavera”
  3. Buzëkuqi bio i markës“Dr Hauschka”
  4. Buzëkuqi bio i markës “Avril”
  5. Buzëkuqi bio i markës “Zao”
  6. Buzëkuqi bio i markës “SANTE Naturkosmetik”


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.