Australi, marketet heqin nudon e Miranda Kerr…

View Gallery
3 Photos
Australi, marketet heqin nudon e Miranda Kerr…
Miranda-Kerr, revista Love

Australi, marketet heqin nudon e Miranda Kerr…
Miranda Kerr

Australi, marketet heqin nudon e Miranda Kerr…
Samantha Thavasa Christmas Event

TOKYO, JAPAN - DECEMBER 12: Miranda Kerr attends Samantha Thavasa Christmas event at Shibuya Hikarie Hall on December 12, 2015 in Tokyo, Japan. (Photo by Jun Sato/WireImage)

Një zinxhir i madh supermarketesh ka tërhequr nga shitja numrin e fundit të Harper’s Bazaar në kopertinën e të cilës ka pozuar top modelja australiane, Mirand Kerr… tërësisht nudo. Poza nudo e ish-engjëllit të Victoria’s Secret ka shkaktuar një zhurmë të madhe, dhe mesa duket jo për mirë.

Numri i dhjetori i revistës së famshme ka dalë vetëm disa ditë më parë, më 14 dhjetor, por zinxhiri i supermarketeve ‘Coles’ ka tërhqur deri tani 3000 kopje të gazetës në 800 dyqanet e veta. Një zëdhënës i ‘Coles’ u shpreh se arsyeja e këtij vendimi është pakënaqësia dhe ankesat e klientëve, shumica e të cilëve bëjnë pazar të shoqëruar nga fëmijë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.