Kur diferenca në moshë është VIP

View Gallery
8 Photos
Kur diferenca në moshë është VIP
Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones, 20 vjet diferencë

Kur diferenca në moshë është VIP
Alberto di Monaco dhe Charlene Wittstock, 20 vjet diference

Kur diferenca në moshë është VIP
Bruce Willis dhe Emma heming, 23 vjet diference

Kur diferenca në moshë është VIP
Celine Dion dhe Rene Angelil, 26 vjet diference

Kur diferenca në moshë është VIP
Donald Trump dhe Melania Knauss, 24 vjet diference

Kur diferenca në moshë është VIP
Elisabetta Gregoraci e Flavio Briatore

Kur diferenca në moshë është VIP
Harrison Ford dhe Calista Flockhart, 20 vjet diference

Kur diferenca në moshë është VIP
Woody Allen dhe Soon-Yi Previn, 35 vjet diference

Në fillim askush nuk besonte se do të ecte; diferenca në moshë mes tyre është shumë e madhe: ajo showgirl, ai sipërmarrës i suksesshëm, ajo shumë e re, ajo i martuar edhe më parë, ka një vajzë dhe një numër të madh lidhjesh me femra të bukura të hedhura pas shpine. E megjithatë mes Elisabetta Gregoraci dhe Flavio Briatore gjithçka shkon më së miri. Të martuar prej 7 vjetësh, ata kanë një djalë 5-vjeçar dhe gjithçka shkon për mrekulli mes tyre, pavarësisht skepticizmit të shumë njerëzve.

Duket se në Hollivud, në ditë e sotme e vetmja mënyrë për një marrëdhënie të lumtur është të martohesh me një person shumë më të vjetër (ose shume shumë më të ri). Ja disa nga rastet që e vërtetojnë këtë teori…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.