Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur

View Gallery
6 Photos
Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Courtney Cox dhe Matthew Perry2

Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Courtney Cox dhe Matthew Perry

Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Courtney Cox dhe Matthew Perry1

Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Friends

Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Friends1

Monica dhe Chandler, më tepër se ‘Friends’; janë të dashur
Friends3

Monica dhe Chandler janë të dashur: ky është rasti kur ‘fiction’ bëhet realitet. Sipas revistës amerikane Us Magazine, Courteney Cox, 51 vjeçe dhe Matthew Perry, 46 vjeç, janë çift edhe në jetën reale. Te fejuar dhe martuar me sukses në filmin që i bëri të famshëm, duket se çifti i aktorëve frekuentohen prej kohësh. Dhe kështu, ato që deri dje ishin vetëm zëra në korridoret e Hollivudit, tani janë realitet. Nuk është sekret për askënd se pas ndarjes së Courteney nga Johnny McDaid (Matthew është single nga viti 2012 pas fundit të lidhjes me Lizzy Caplan), ajo ka qarë shpesh në krahët e Chandler-it të saj. Çifti kanë vijuar të takohen edhe pas mbarimit të ‘Friends’, por tashmë është e qartë se ajo që ishte një miqësi e madhe, është transformuar në pasion dhe dashuri.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.