Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet

View Gallery
28 Photos
Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Adela Lami

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Adrola Dushi dhe Adis Patushi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Alice Canon

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Ambra Meda dhe Klea Huta

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Armina Mevlani

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Dalina buzi dhe Kristina Neranxi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Drini Zeqo, Enxhi Shkira, Irena Kita dhe Arvin Kita

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Eranda Libohova

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Ersi Ngjela

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Estela Ujka

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Familja Neranxi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Fatma Methasani

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Fjodora Fjora

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Hellmut Hoffmann,Rita Hoffmann dhe zonja Neranxi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Hob Mullan

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Isida Mollaymeri

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Jonida spahiu

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Klea Huta

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Klodiana Shala dhe Olti Curri

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Kristina Neranxi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Lori Bala me Olti

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Marigona Nila

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Mira Kazhani dhe Anjeza Maja

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Najada Saliasi

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Robert Aliaj me djalin

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Sara Hoxha, Lori hoxha dhe ...

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Vilma Masha

Divina – parajsa e re e shijes në kryeqytet
Xhesika Trola

Kryeqytetit i shtohet një destinacion tjetër ku mund të shijohet recetat më të mira dhe të shëndetshme. E vendosur në zonën e ish-Bllokut, në një ndërtesë me arkitekturë dhe arredim unik, nën sloganin ‘Parajsa e Shijes’ u çel ‘Divina’ një ambjent dedikuar ushqimit të zgjedhur, i cili tërhoqi vëmendjen e personazheve të njohur të medias e trupit diplomatik. BORDO sjell disa nga momentet më të mira të festës.





No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.