Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015

View Gallery
13 Photos
Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
Dancing Sifaka

Dancing Sifaka

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
Fotografia fituese e Julian Rad

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
Be Different

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
BRONZE Runner up Comedy Wildlife Photography Awards

BRONZE Runner up Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
Last tango

Last tango

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
SILVER Runner up Comedy Wildlife Photography Awards

SILVER Runner up Comedy Wildlife Photography Awards

Fotot më argëtuese me kafshë të vitit 2015
HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

HIGHLY COMMENDED Comedy Wildlife Photography Awards

Fotografët e “Wildelife” mund t’ju mbushin me emocione mahnitëse ose frike, por ata mund të jenë gjithashtu edhe shumë humoristë. Është pikërisht kjo ndjesi që çmimi më i fundit “Comedy Wildlife Awards” vlerëson duke inkurajuar njerëzit të dërgojnë fotot më argëtuese me kafshë që të përshtaten me shprehjen: “të shohim aspektin argëtues të krijesave madhështore që duam t’i fotografojmë dhe mbrojmë”.

Kompeticioni inagurues i këtij viti regjistroi fotografë nga Arabia Saudite në Finlandë, nga Alaska në Zeland të Re dhe fitues u shpall fotografia e kapur nga Julian Rad nga Australia, një brejtës i vogël topolak që është duke vrapuar.

Për më shumë argëtim ndiqni galerinë tonë të fotove.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.