Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje

View Gallery
5 Photos
Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje
Byzylyk Babylone prej floriri mat dhe diamante

Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje
Manshete veshi Babylone prej floriri mat dhe diamante

Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje
Unaze Babylone prej floriri mat dhe diamante

Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje
Vathe Babylone prej floriri mat dhe diamante.

Koleksion 100% flori mat dhe diamante nga “Ofée” për Krishtlindje
Vathe Babylone prej floriri mat dhe diamante

Nëpër koleksionet e veta, kompania “Ofée” e kishte për zakon të krijonte bizhutë e saj me flori rozë shumë fin, që vihej poshtë veshit si vathë ose manshetë dhe që mund t’i gjejmë në butikët e “Ofée”. Por me linjën më të fundit “Babylone”, “Ofée” e rrit sasinë e floririt në bizhutë e veta për të krijuar një seri me flori solar mat. Stoli që kanë sharmin e viteve 80’, joshëse me një disk të florinjtë që pjesën e sipërme e kanë me diamante. Vathët mund t’i kombinojmë edhe me mansheta për veshët për të pasur një pamje krejtësisht të artë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.