Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim

View Gallery
10 Photos
Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, PRIMARK, 20€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, ASOS, 41€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, BOHOO, 25€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, CHINTI & PARKER, 400€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, H&M, 20€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, HOTLINE BLING DRAKE, 30€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, MY BOOBS BUDDY, 70€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, NEW LOOK, 20€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, RAD, 30€

Pulovër Krishtlindjesh për më shumë argëtim
Pulovër Krishtlindjesh, YOURS, 30€

Emblematik me një stil shumë anglez, pulovra i Krishtlindjeve prej pak kohësh kanë pushtuar kompanitë në internet duke u shndërruar në një veshje kull që mund ta mbani gjatë festave të fundvitit. I bërë popullor falë filmit Bridget Jones dhe pulovrës të famshëm me kokën e drerit të Darcy, ai është shfaqur në versione po aq të kondshëm dhe festiv. Me jakë të trashë mbrapa, me mesazhe të embëla apo me motive regresive, mund të gjeni për të gjitha shijet. Pulovra e Krishtlindjeve, një veshje kryesisht për vajza, por edhe për djem, për të kaluar festat edhe në maksimum të argëtimit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.