Beatles shfaqen në platformat streaming për Krishtlindje

View Gallery
4 Photos
Beatles shfaqen në platformat streaming për Krishtlindje
Beatles

Beatles shfaqen në platformat streaming për Krishtlindje
Beatles

Beatles shfaqen në platformat streaming për Krishtlindje
Beatles

Beatles shfaqen në platformat streaming për Krishtlindje
Beatles

Ja një dhuratë Krishtlindjesh para kohe pët të gjithë fansat e katër djemve, shumë në modë, që imitojnë grupin e famshëm britanik Beatles, madje mbajnë edhe të njëjtin emërtim, vijnë tashmë në platformat dixhitale.

Ndërkohë që në aspektin ligjor kompanitë ishin disi të lëkundura që të përhapnin muzikën e Beatles në platformat e tyre, më në fund këto pranuan dhe ju, më në fund, mund të dëgjoni këngët e “Paul McCartney and Co”.

Sipas revistës amerikane Re/Code, katalogu i plotë i Beatles do të jetë i disponueshëm që ditën e nesërme në “Apple Music” dhe “Spotify” dhe do të jetë gjithashtu në të gjitha platformat e tjera ligjore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.