Dakota Johnson dhe Kate Hudson ‘shkëmbejnë’ nënat…

View Gallery
2 Photos
Dakota Johnson dhe Kate Hudson ‘shkëmbejnë’ nënat…
Dakota Johnson dhe Kate Hudson

Dakota Johnson dhe Kate Hudson ‘shkëmbejnë’ nënat…

Dy breza aktoresh, nëna dhe bija, të katërta mjaft të suksesshme. Kate Hudson, 36 vjeçe dhe Dakota Johnson, 26 vjeçe i ‘shkëmbyen’ për një moment nënat e tyre, biondet e famshme të Hollivudit për të realizuar një foto mjaft të këndshme gjatë pushimeve që po kalojnë së bashku në Aspen. Në foton gazmore, 70-vjeçarja Goldie Hawn është ulur në prehrin e Dakota Johnson, vajza e Melanie Griffith, ndërsa 58-vjeçarja ka pozuar e përqafuar me Kate Hudson, vajza Goldie Hawn. “Goldie, Dakota, Kate dhe unë duke u kënaqur në Aspen!” – shkroi Griffith, bashkë me foton të cilën e shoqëroi me postimin: ‘Koha e kaluar mes nënave dhe bijave është më e mira’.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.