“Silent Partner” për një gjum pa të gërrhitura 0

Të keni një partner që gërrhet mund të shndërrohet në një dhimbje koke për të gjithë personat e përfshirë. Kohët e sotme ka shumë zgjidhje për të kuruar apnean e gjumit dhe për të ndihmuar njerëzit që gërrhasin. Por aparatura “Silent Partner” ndjek një rrugë ndryshe, ai nuk kuron gërhitjen në vetvete por eleminon zhurmën.

“Silent Partner” përdor parimin e interferencave shkatërruese. Në fizikë kjo nënkupton intereferencën e dy tingujve të së njëjtës frekuencë por me faza të kundërta, që si rezultat japin eleminimin e njëra tjetrës. Kjo mundëson që të bëni një gjumë të qetë ku zhurma e të gërrhiturës është inegzistente. “Silent Partner” është ende në fazën e financimit, por ka ngjallur shumë interes. Çmimi aktual është rreth 59 dollar. Mendohet që të nxirret në tregjet botërore nga muaji nëntor 2016.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *