Aksesorë të çmuar për dimër 2016

View Gallery
11 Photos
Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Chanel

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Lanvin -

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Lanvin

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Miu Miu

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Nina Ricci

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Oscar de la Renta

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Prada

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Sinequanone

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Alberta Ferretti

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Casadei

Aksesorë të çmuar për dimër 2016
Celine

Aksesorë të inspiruar nga bizhutë amerikanë të viteve ‘50. Spilat rikthehen sërish në qendër të vëmendjes duke u kthyer në një aksesor të çmuar që shoqëron pamjen tuaj, por edhe detaje të tjera të shndritshme për t’u mbajtur në dorë; të vogla dhe ovale për Lanvi, të rafinuara për Chanel e Louis Vuitton. E pamundur t’u rezistosh. Por, jo vetëm. Edhe veshjet dhe këpucët kthehen në aksorë të çmuar falë detajeve të bizhuve të shndritshme në to. Gjithçka për një look aristokrat dhe super ‘glamour’.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.