Modelet më mitike të flokëve në histori

View Gallery
16 Photos
Modelet më mitike të flokëve në histori
Brigitte-Bardot

Modelet më mitike të flokëve në histori
Amy-Winehouse

Modelet më mitike të flokëve në histori
Audrey-Hepburn

Modelet më mitike të flokëve në histori
Diana

Modelet më mitike të flokëve në histori
Farrah-Fawcett

Modelet më mitike të flokëve në histori
Grace-Jones

Modelet më mitike të flokëve në histori
Grace-Kelly

Modelet më mitike të flokëve në histori
Jennifer-Aniston

Modelet më mitike të flokëve në histori
Marilyn-Monroe

Modelet më mitike të flokëve në histori
Mia-Farrow

Modelet më mitike të flokëve në histori
Michelle-Pfeiffer

Modelet më mitike të flokëve në histori
Modelet më mitike të flokëve në histori

Modelet më mitike të flokëve në histori
Tina-Turner

Modelet më mitike të flokëve në histori
Twiggy

Modelet më mitike të flokëve në histori
Victoria-Beckham

Modelet më mitike të flokëve në histori
Modelet më mitike të flokëve në histori

Mirë apo keq, ajo që na vjen së pari në mendje kur risjellim në kujtesë femra të famshme të disa dekadave më parë janë flokët. Kur Jennifer Aniston u shfaq për herë të parë duke interpretuar rolin e  Rachel Green tek ‘Friends’, të gjitha femrat nisën ta kopjon stilin e saj të flokëve, pak rëndësi nëse ai model ndoshta i tregonte qesharake.

Dhe kështu mund të vijojmë me shumë personazhe të famshëm të botës së spektaklit që identifikohen veçanërisht nga modeli i flokëve, që nga Amy Ëwinehouse e deri tek Tina Turner. Hidhini një sy modeleve më mitike të flokëve në histori.

 

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.