Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!

View Gallery
12 Photos
Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Byzylyk argjendi, Giles & Brother, 205 dollar

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Spilla me safir dhe diamante ne flori, Sylvie Corbelin, 1950-5900 euro

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Varse e preruar me flori dhe kristale, Katie Rowland, 175 paund

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Varse me flroi roz, True Rocks, 195 paund

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
VAth me flori dhe topaz, Safety Pin, 700 euro

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe floriri, Jennifer Fisher, 500 dollare

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe me flori 10 karat, IAM By Ilena Makri, 140 euro

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe me flori dhe diamante, PHYNE by Paige Novick, 720 dollare

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe me flori dhe djamante, Collection Emily, 1370 euro

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe me flori te verdh, Loren Stewart, 275 dollare

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe me flori te zi dhe diamante, Lauren Klassen, 350 dollare

Bizhu rebele për Vitin e Ri, rikthehet tendenca Pank!
Vathe te florinjt me kristale, Genevieve Jones, 750 dollare

E drejtuar nga modelet e Saint Laurent dhe dizenjuar nga Hedi Slimane, moda pank rikthehet në podiumin e modës.

Ky është momenti më i përshtatshëm që t’i drejtoheni këtyre bixhive kaq shum të preferuara, paramandë, me diamante ose jo, që mund të vihet so vath, varse, spillë apo byzylyk…

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni modele që do ju ndryshojnë mendjen për dhuratat e Vitit të Ri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.