Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve

View Gallery
18 Photos
Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
AMBER ROSE AT THE 2014

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
CHRISTINA AGUILERA AT THE 2002

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
KELLY BROOK 2000

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
RIHANNA, 2014

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
RIHANNA, 2014-1

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
RITA ORA, 2014

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
TONI BRAXTON 2001

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
BEYONCE, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
GIGI HADID, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
IRINA SHAYK, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
JENNIFER LOPEZ AT THE 2015-2

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
JENNIFER LOPEZ, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
JENNIFER LOPEZ, 2015-1

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
KIM KARDASHIAN 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
KIM KARDASHIAN, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
MILEY CYRUS, 2015

Veshjet më ‘të zhveshura’ të yjeve
RITA ORA, 2015

Paraqitjet në tapetin e kuq gjysmë të zhveshura thuajse është kthyer në një trend gjatë viteve të fundit për personazhet e njohura të botës së show bizit. Loja me ngjyrën ‘nude’, copat transparente apo edhe dekoltetë e mëdha apo çarjet e theksuara në fustan shpesh i kanë vënë në garë yjet e show bizit kush të tregojë më tepër nga trupi i tyre. Shihni cilët yje kanë veshur fustanet më të ekzagjeruar të të gjitha kohërave, që nga Jennifer Lopez, Miley Cyrus dhe Kim Kardashian…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.