Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën

View Gallery
15 Photos
Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
CATE BLANCHETT 1999-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
CINDY CRAWFORD 2003-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
CLAUDIA SCHIFFER 1998-2012

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
DIANA ROSS 1998-2012

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
DIANE KEATON 2002-2013

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
HALLE BERRY 2004-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
HELEN MIRREN 2004-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
JULIA ROBERTS 1999-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
JULIANNE MOORE 2001-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
LUCY LIU 1999-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
MERYL STREEP 1999-2012

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
MICHELLE PEIFER 1999-2013

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
NAOMI CAMPBELL 1999-2014

Bukuri e përjetshme: yje që përmirësohen me moshën
SUSAN SARANDON 1999-2014

Në ditët e sotme, ku fiksimi ndaj rinisë së përjetshme mbizotëron, presioni për t’ju nënshtruar ndërhyrjeve estetike është gjithmonë i pranishëm. Gjithsesi, jo të gjithë yjet e Hollivudit dhe ikonat e bukurisë që shohim sot kanë bërë përpjekje për të kthyer kohën pas. Disa nga fytyrat më të njohura, që nga supermodelet si Naomi Campbell tek aktoret fituese të çmimi ‘Oscar’ si Julia Roberts dhe Meryl Streep kanë provuar se njësoj si vera e mirë, ato përmirësohen me moshën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.