Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë

View Gallery
11 Photos
Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
H&M

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Alexandre Birman

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Casadei

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Gianvito Rossi

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Jimmy Choo

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Luisa Via Roma

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Pittarosso

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Sergio Rossi

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Zara 1

Mani të reja: rikthimi i gjysmëçizmes me takë të hollë
Zara

Vit i ri, këpucë të reja. I vetmi rregull është që të jenë supefemërore. Një tendencë e padiskutueshme e vitit që sapo ka hyrë do të jenë gjysmëçimzet me takë të hollë. Mund të kombinohen me gjithçka, po ajo që ju shkon më shumë janë fundet e shkurta dhe streçet e lëkurës. Ja disa nga modelet më të bukura që mund të provoni për të qenë IN.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.