Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh

View Gallery
5 Photos
Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh
Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetesh

Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh
Kate Winslet dhe Johnny Depp 2004, Neverland

Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh
Kate Winslet dhe Johnny Depp 2004.-1

Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh
Kate Winslet dhe Johnny Depp 2004

Kate Winslet dhe Johnny Depp takohen pas 11 vjetësh
Kate Winslet dhe Johnny Depp 2015

Kishin kaluar shumë vite, pak më shumë se 11, qëkurse Kate Winslet dhe Johnny Depp nuk takoheshin në të njëjtin tapet të kuq. Dy aktorët, bashkëprotagonistë në filmin e vitit 2004, “Neverland” janë ritakuar dhe përqafuar para fotografëve me rastin e edicionit të 27 të ‘Palm Springs Film Festival’, në Kaliforni, duke çuar në ‘delir’ fansat e shumtë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.