E reja në gardërobë: jeleku pellush

View Gallery
9 Photos
E reja në gardërobë: jeleku pellush
Zara1

E reja në gardërobë: jeleku pellush
e reja ne garderobe, jeleku pellush

E reja në gardërobë: jeleku pellush
Zara

E reja në gardërobë: jeleku pellush
H&M

E reja në gardërobë: jeleku pellush
Emily

E reja në gardërobë: jeleku pellush
MalìParmi

E reja në gardërobë: jeleku pellush
George J Love

E reja në gardërobë: jeleku pellush
Michael Kors

E reja në gardërobë: jeleku pellush
Prada

Perfektë për t’u veshur poshtë palltos apo xhaketës. Dhe kur nuk është ftohtë, mund të vishen fare mire mbi një këmishë apo bluzë të lehtë. Po flasim për jelekët ekopeliçe, një veshje që mbart në vetvete stilin dhe respektin për kafshët. Ja disa nga modelet më të bukur të momentit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.