Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?

View Gallery
17 Photos
Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Dakota Johnson - Hikari Yokoyama

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Miranda Kerr-Maisie Williams

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Kourtney Kardashian-Selena Gomez

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Sofia-Kate

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Elisabeth Moss - Blanca Suarez

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Martha Hunt - Selena Gomez

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
La La Anthony - Charlize Theron

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Gigi Hadid - Olivia Palermo

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Rita Ora - Rena Takeshita

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Olivia Palermo - Malin Akerman

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Shailene Woodley - Natalie Dormer

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Kendall Jenner - Rita Ora

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Arizona Muse - Kangana Ranaut

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Constance Jablonski -Kendall Jenner

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Dita Von Teese - Lea Seydoux

Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?

Source: Personazhe të njohur të botës së showbizit të veshura në të njëjtën mënyrë, me të njëjtën markë, me të njëjtën ngjyrë. E megjithatë, efekti është i ndryshëm. Kjo, sepse interpretimi qëndron mbi të gjitha. Ja disa raste kur yjet janë shfaqur me të njëjtin look në tapetin e kuq. Që nga Miranda Kerr dhe Maisie Williams me fustanin e tyre të njëjtë Self Portrait, tek Kourtney Kardashian dhe Selena Gomez të veshura me Body AQ/AQ apo Elisabeth Moss dhe Blanca Suarez të veshura me Oscar de la Renta. Shihni disa nga yjet e showbizit të veshura njësoj dhe vendosni ju se kujt i rri më bukur.
Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?
Look-u i yjeve: kujt i rri më bukur?

Source: Personazhe të njohur të botës së showbizit të veshura në të njëjtën mënyrë, me të njëjtën markë, me të njëjtën ngjyrë. E megjithatë, efekti është i ndryshëm. Kjo, sepse interpretimi qëndron mbi të gjitha. Ja disa raste kur yjet janë shfaqur me të njëjtin look në tapetin e kuq. Që nga Miranda Kerr dhe Maisie Williams me fustanin e tyre të njëjtë Self Portrait, tek Kourtney Kardashian dhe Selena Gomez të veshura me Body AQ/AQ apo Elisabeth Moss dhe Blanca Suarez të veshura me Oscar de la Renta. Shihni disa nga yjet e showbizit të veshura njësoj dhe vendosni ju se kujt i rri më bukur.

Personazhe të njohur të botës së showbizit të veshura në të njëjtën mënyrë, me të njëjtën markë, me të njëjtën ngjyrë. E megjithatë, efekti është i ndryshëm. Kjo, sepse interpretimi qëndron mbi të gjitha.

Ja disa raste kur yjet janë shfaqur me të njëjtin look në tapetin e kuq. Që nga Miranda Kerr dhe Maisie Williams me fustanin e tyre të njëjtë Self Portrait, tek Kourtney Kardashian dhe Selena Gomez të veshura me Body AQ/AQ apo Elisabeth Moss dhe Blanca Suarez të veshura me Oscar de la Renta. Shihni disa nga yjet e showbizit të veshura njësoj dhe vendosni ju se kujt i rri më bukur.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.