Tendenca vjeshte-dimer 2016-2017, xhiboksi!

View Gallery
4 Photos
Tendenca vjeshte-dimer 2016-2017, xhiboksi!
Alexander Wang vjeshte-dimer 2016-2017

Tendenca vjeshte-dimer 2016-2017, xhiboksi!
Burberry vjeshte-dimer 2016-2017

Tendenca vjeshte-dimer 2016-2017, xhiboksi!
Diesel Black Gold vjeshte-dimer 2016-2017

Tendenca vjeshte-dimer 2016-2017, xhiboksi!
Dsquared2 vjeshte-dimer 2016-2017

Xhiboksi i stiluar në version dyngjyrësh me një minifund si tek Alexander Wang. Me devianca blu petrol dhe kombinuar me pantallona kadife tek Diesel Black Gold. Apo thjesht duke e mbajtur me një veshje të sipërme me tantellë dhe pak shkëlqim tek Burberry. Xhiboksi rikthehet në vitin 2016 me forcë dhe kontrate femërore-ushtarake dhe shumë qytetare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.