Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!

View Gallery
9 Photos
Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Balmain

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Chanel

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Dior

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Elie Saab

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
J. W. Anderson

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Lanvin

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Louis Vuitton

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Maison Margiela

Gjerdani pas qafe i viteve 90 rikthehet!
Yjet e tapetit te kuq me gjerdan pas qafe

Paraprijës i valës së tendencës vitet 90 që pushtoi podiumet e sfilatave pranverë-verë 2016, gjerdani pas qafe shkëlqen në modelet e sfilatave të J.W.Anderson, Balmain, Louis Vuitton para se të marrë një pamje më “street” tek Chanel apo më romantike tek Dior.

Por kjo tendencë nuk ka mbetur vetëm në zonën e podiumeve ajo është marrë menjëherë nga yjet e tapetit të kuq si Cara De Delevingne, Emma Stone apo Rihanna dhe Kim Kardashian. Në galerinë tonë do të gjeni tendencat e shtëpive më të famshme të modës që e kanë futur këtë element.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.