Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G

View Gallery
8 Photos
Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
D&G.-koleksioni i ri per grate myslimane

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
@StefanoGabbana Instagram

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
Dolce & Gabbana

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
D&G

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
D&G-Abaya

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
Dolce & Gabbana - koleksioni Abaya

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
Dolce & Gabbana - koleksioni Abaya.1

Koleksioni i parë për gratë myslimane firmosur nga D&G
Dolce & Gabbana - koleksioni Abaya per grate myslimane

Quhet Abaya dhe është linja e parë e veshjeve firmosur nga D&G dedikuar tërësisht grave myslimane. Koleksioni është prezantuar në sajtin Style.com/Arabia dhe nga Stefano Gabbana në Instagram. Përfshin veshjet karakteristike të myslimanëve, si hijab dhe abay, veshja që mbulon të gjittë trupin, e zbukuruar nga stilistët italianë nga gurë të çmuar, qëndisma dhe motive floreale. Kjo nuk është hera e parë kur një shtëpi mode italiane i dedikohet tregut mysliman; e ka bërë më parë Tommy Hilfigher, Dnky, Mango apo Zara.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.