Objektet e përditshme të shndërruara në bizhu!

View Gallery
4 Photos
Objektet e përditshme të shndërruara në bizhu!
Lauren Klassen

Objektet e përditshme të shndërruara në bizhu!
Lauren Klassen

Objektet e përditshme të shndërruara në bizhu!
Lauren Klassen

Objektet e përditshme të shndërruara në bizhu!
Lauren Klassen

Tromba, gozhdë dhe spilla të derdhura në flori… këto janë prezantimet e fundit të një krijueseje kanadeze bizhutë e të cilës janë shumë pikante.

Në punishten e saj në Montreal, Lauren Klassen, argëtohet duke kthyer objektet e jetës së përdithsme në bizhu prej floriri dhe argjendi.

Tromba, gozhdë, gërshërë dhe drynë të përmasave që të mund të mbahen si vathë me një pamje rebele.

Një rezultat i jashtëzakonshëm që sjell një frymë rok në kohët e sotme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.