Vathët “dreamcatchers” Valentino

View Gallery
3 Photos
Vathët “dreamcatchers” Valentino
Vathe Valentino me pende dhe perla te bardha, 540 euro

Vathët “dreamcatchers” Valentino
Vathe Valentino me perla dhe pende te zeza, 540 euro

Vathët “dreamcatchers” Valentino
Vathe Valentino me perla dhe pende, 720 euro

Një seleksion i talizmanëve Valentino me pendë dhe perla që përkdhelin siluetat e koleksionit kroçerë 2016.

Para se të përqëndrohemi në kufijtë folk të këtij koleksioni të ri, të presantuar qershorin e kaluar, janë vajzat “dreamcatchers” të Valentino-s që na tërheqin shikimin.

Një dashuri me shikim të parë na vjen nga këto vathë talizmanë plot me ngjyra, që përkëdhelin supet e buta të modeleve me pendët delikate dhe perlat e tyre.

Të bardha, të zeza apo me ngjyra… Tre mundësi kemi për momentin që të blejme, për t’i dhënë një pamje lirije dhe lumturie mbi veshjet e dimrit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.