Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve

View Gallery
10 Photos
Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Sarah Jessica Parker

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Kate Winslet dhe Cate Blanchette

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Julienne Moore

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Kate Moss

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Meryl Streep

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Julia Roberts

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Rachel Weisz

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Kim Basinger

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Penelope Cruz

Yjet që u kanë thënë ‘jo’ ndërhyrjeve
Helen Mirren 1

Në delirin e kirurgjisë estetike, ku bisturia apo fillerat përfaqësojnë pothuajse një lloj diktati që i do të gjithë të rinj me çdo kusht, ekziston një rreth i vogël që ka guximin të thotë ‘jo’. Yje, modele, ish-modele dhe aktore që kanë vendosur të plaken në mënyrë natyrale, pa rënë pre e joshjes për ndërhyrje estetike që ndonjëherë, duhet thënë se krijojnë një efekt tërësisht të kundërt dhe që s’kanë kurrfarë lidhjeje me bukurinë. Ja disa nga personazhet e famshëm që kanë vendosur të shkojnë kundër rrymës, ikona të bukurisë që nuk kanë ndërmend (të paktën s’e kanë bërë deri më sot), t’i nënshtrohen kirurgjisë estetike.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.