20 mësime mode nga Kate Moss!

View Gallery
20 Photos
20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

20 mësime mode nga Kate Moss!
Kate Moss

Mënyera e saj e të sjellurit, jeta e saj prej “rock star”, lirija e saj e të vepruarit, karriera e saj ekzemplare, stili i saj i të veshurit herë vajzë, herë fëmijë, herë “femme fatale” të bëjnë të ëndërrosh.

Për këtë arsye, miti i Kate Moss tejkalon prej kohësh maninë që ngjallin të gjitha top modelet që historia e modës ka njohur.

Një stil i veçantë, që nuk ka një të dytë, sharm adoleshenteje indiferente, shkëlqim pafajësie dhe sjellje “casual” kanë krijuar legjendën e saj dhe e kanë bërë një nga ikonat më të mëdha të modës.

Ndiqni galerinë tonë të fotove për të parë stilet e Kate Moss.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.