Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’

View Gallery
7 Photos
Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Cindy Crawford, Naomi Campbell 1990

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer, Balmain

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Cindy Crawford

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Naomi Campbell

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Cindy Crawford, Claudia Schiffer

Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer ribashkohen për ‘Balmain’
Naomi Campbell, Claudia Schiffer

Ato janë supermodelet që bënë epokë në vitet ’90, dhe tani Cindy Crawford, Naomi Campbell dhe Claudia Schiffer vërtetojnë se ende e ruajnë sharmin dhe talentin teksa janë ribashkuar për një fushate mode mjaft të nxehtë. Naomi, 45 vjeçe; Cindy, 49 vjeçe, dhe Claudia, 45 vjeçe janë yjet e fushatës së ‘Balmain’ për pranverë-verë 2016 dhe duken të mahnitshme në foto bardhë e zi. Duke vërtetuar se vitet për to janë thjesht shifra, treshja e supermodeleve kanë shkëlqyer duke treguar edhe një herë se marrëdhënia e tyre me aparatin fotografik është e pavdekshme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.