Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

View Gallery
18 Photos
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Jason Derulo dhe Daphne Joy

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Kate Hudson

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Kate Hudson 1

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Claire Danes

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Claire Danes 1

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Vanessa Hudgens

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Julianne Hough

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
‘People Choice Awards’ 2016

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Christina Milian

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Shay Mitchell

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Lucy Hale

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Sandra Bullock

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
Johnny Depp

 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

Source: Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

Source: Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

Source: Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

Source: Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016
 Yjet shkëlqejnë në ‘People Choice Awards’ 2016

Source: Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016

Stuhia nuk i ka penguar yjet e Hollivudit të shkëlqejnë në eventin e rëndësishëm ‘People Chsice Awards’ 2016, të mërkurën në mbrëmje, në Los Angeles. Aktorja Kate Hudson, 26 vjeçe mbërriti në ‘Microsoft Theater’ e veshur me një kostum të ngjitur në ngjyrë të bardhë të ‘Stella McCartney’ që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Por ngjyrat dhe modelet e larmishme u shpalosën gjatë gjithë mbrëmjes mes personazhe të njohura që Claire Danes, Vanessa Hudgens, Christina Milian e shumë të tjerë. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në ‘People Choice Awards’ 2016

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.