Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor

View Gallery
9 Photos
Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayne, premiera e Les Misérables

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayn, The Danish Girl

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayne, The Theory of Everything

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayne dhe Hannah Bagshawe, Met Gala 2015

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayn

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayne,Actors Gulis Awards

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
The Theory of Everything, Eddie Redmayne

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
British Academy Awards, Eddie Redmayne

Eddie Redmayne në tapetin e kuq, revolucion look-ut mashkullor
Eddie Redmayn, The Danish Girl, premiere

Ai ka aftësinë që ta bëjë edhe kostumin më të çuditshëm apo shumëngjyrësh të duket si një gjë krejt e zakonshme dhe këtë e ka provuar në pothuajse të gjitha daljet e tij në evenimente të rëndësishme në tapetin e kuq.

Po flasim për aktorin britanik Eddie Redmayne i cili me kostumet e tij ekstravagante në tapetine  kuq po revolucionarizon look-un mashkullor.

34-vjeçari fitues i Academy Award, i nominuar për Golden Globe për rolin e tij në ‘The Danish Girl’ mbahet mend për kostumin e tij jeshil të Burberry në premiren e ‘The Theory of Everything’, por ky është vetëm njëri rast i veshjes së tij të veçantë. Ja disa nga rastete kur Eddie Redmayne thyen ‘rregullat’ në tapetin e kuq.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.