Si t’i ktheni flokët në një kapele

Floket-kapele

Çdo vit sjell me vete dhe një mori modelesh për flokët që kthehen më pas në trend për ditët e muajt në vazhdim të tij, çka na bën natyrshëm të pyesim se cila do të jetë prirja e 2016-s, që sapo ka hyrë.

floket kapele1floket kapele2

Tashmë një stilist rus ka zbuluar krijimin e tij për vitin në vazhdim dhe me shumë mundësi ai do të jetë një look që do përbëjë prirje për 2016.

floket kapele3

Modeli i pazakontë përfshin kapjen e flokëve në pjesën e parme në një topuz, me anë të cilit më tej realizohet një kapele e vogël, e plotësuar më së miri edhe me puplën e saj.

floket kapele 4floket kapele 5

Look-u është krijim i stilistit Georgy Kot, shumë i njohur në Rusi veçanërisht për modelet e ndërlikuara, gati si skulptura të flokëve dhe ka një ushtri të tërë prej 623.000 fansash të devotshëm në Instagram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.