Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?

View Gallery
19 Photos
Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, Astley Clarke, 671 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, H&M, 14,99 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, Ikks, 50 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, Mango, 20 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, New-Look, 4,80 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan bizhu, Tory Burch, 269 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan floriri, Chloe, 286 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan floriri, Marni, 330 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan i dyfishte, Zara, 12,95 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan me kristale Zwarovski, Lanvin, 1385 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan me kristale, Eddie Borgo, 140 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan me perla, Bome, 34 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan medalion, Nilai, 120 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan pasqyre, Aurelie Bidermann, 590 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan prej argjendi, Chan Luu, 203 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan prej floriri, Atelier des Dames, 55 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan prej floriri, Gas Bijoux, 265 euro.

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdan prej tunxhi nga Izia 49 euro

Si të zgjedhësh një gjerdan të bukur?
Gjerdna me pende, Valentino, 580 euro

I shfaqur në podiumet e Fashion Week verë-2016, gjerdani shënon rikthimin e tij të madh dhe imponohet si një nga aksesorët më kryesorë për sezonet e ardhshme. Me perla, prej tunxhi, prej floriri apo me xhifka, dizenjuesit dhe markat e mëdha na ofrojnë nga të gjitha llojet. Në galerinë tonë të fotove do të gjeni disa prej gjerdaneve që ëndërroni t’i keni.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.