Chanel nxjerr yjet e veta në orbitë

View Gallery
3 Photos
Chanel nxjerr yjet e veta në orbitë
Unaze me dy kometa te nderthurura me flori te bardhe, te verdhe dhe diamante

Chanel nxjerr yjet e veta në orbitë
Unaze ne forme komete spirale prej floriri te bardhe dhe diamante

Chanel nxjerr yjet e veta në orbitë
Vathe ne forme komete spirale prej floriri te badhe dhe diamante

Të ardhurat më të fundit në koleksionet ikonë të shtëpive të modës, kometat e Coco Chanel ndërthuren nëpër unaza dhe vathë prej floriri të bardhë dhe diamante.

Disa ditë nga prezantimi i koleksionit “Signature”, kapitulli i parë i stolive të çmuara Chanel 2016, shtëpia franceze e modës hap festimet duke shfaqur variacione të reja të ikonave të saj.

Shumë tërheqëse, kometa dhe pluhuri i yjeve i shërbejnë Coco Chanel që të bëjë për vete femrat.

Një konstelacion në përputhje me kërkesat e momentit për t’i bërë këto bixhu, vathë dhe unaza të dyfishta, ultra modern.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.