Leksione stili nga Olivia Palermo

View Gallery
9 Photos
Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo, Paris Fashion Week Haute-Couture 2014-2015

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo, Paris Fashion Week Haute Couture 2012-2013

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo Paris Fashion Week 2015

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo 2015

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo, Milan Fashion Week 2012

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo, Paris Fashion Week 2014

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo 2013 CFDA Fashion Awards

Leksione stili nga Olivia Palermo
Olivia Palermo 2015 New York Mercedes-Benz Fashion Week 2014

E bija e një agjenti pasurish të paluajtshme, Olivia Palermo u bë e njohur duke e nisur nga bota e realiy show për t’u kthyer në një ikonë të modës, model për shumë femra. Ja disa leksione mode që çdo femër mund të përfitojë nga stili i Olivia Palermo.

Besoni në ngjyrën pink

Ndonjëherë, vulën e veshjes tënde e vendosin këpucët

Mos ki frikë asnjëherë nga ngjyrat e guximshme dhe të pazakonta

Zgjatini më shumë fundet e gjatë

Investoni për një palë taka me dizajn leopardi

Një xhaketë e hedhur shpatulla është gjithmonë shumë shik

Asgjë nuk të bën më elegante se ngjyra e shampanjës

Bardhë e zi mbetet kombinimi më shik

Kombinojeni buzëkuqin me manikyrin

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.