Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik

View Gallery
14 Photos
Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Aquazzura

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Pranvere-vere 2016, modele kepucesh

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
H&M, Valentino, Saint Laurent

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Tod's

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Zara

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Asos

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
H&M

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
New Look

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Bottega Veneta

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Miu Miu

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Saint Laurent

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Valentino

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Asos1

Pranverë-verë 2016, këpucë komode dhe shik
Zara1

Dihet që këpucët e sheshta janë një aleat besnik i jetës së përditshme. Janë relativisht të pakta femrat që veshin taka çdo ditë; mund të rezultojnë jokomode të vraposh me to nga njëri cep i qytetit mes punëve të përditshme.

Nëse më parë i ke përjashtuar gjithmonë këpucët e sheshta, modelet e reja do të bëjnë të ndryshosh mendje. Përveçse shumë të rehatshme, duken mjaft elegante edhe me pantallona klasike. Për pranverë-verë 2016, zgjidh balerinat, pothuajse gjithmonë me majë apo këpucët-pantofla në modelet më të larmishme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.