Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’

View Gallery
7 Photos
Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, katalogu i pare

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, vitet 70

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, vitet 80

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, vitet 90

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, vitet 1990

Evolucioni i katalogut të modeleve të ‘Victoria’s Secret’
Victoria's Secret, vitet 2000

‘Victoria’s Secret’ u themelua në vitin 1977, nga një djalë i quajtur Roy Raymond, i cili dëshironte një vend ku do të mund të blinte veshje intime për bashkëshorten e tij pa ju dukur vetja një pervers. Një vit më vonë, Victoria’s Secret ishte tashmë një hit, dhe Raymond kishte lançuar biznesin përmes e-mail me katalogun e parë të ‘Victoria’s Secret’. Ja një vështrim pas në evolucionin e markës epike.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.