Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë

View Gallery
11 Photos
Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Eddie Redmayne

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Gerard Butler

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Jon Hamm

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Leonardo DiCaprio

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Michael B. Jordan

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Paul Dano

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Rami Malek

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Ryan Gosling dhe Brad Pitt

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Sam Heughan

Golden Globe 2016, 10 meshkujt më elegantë
Sam Smith

Nga Leonardo DiCaprio tek Michael B. Jordan dhe Eddie Redmayne, përveç çmimeve ata shkëlqyen edhe me veshjet. BORDO sjell meshkujt më elegantë të veshur në ceremoninë e Golden Globes.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.