Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri

View Gallery
7 Photos
Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Leonardo Di Caprio

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Kate Winslet dhe Leonardo DiCaprio

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Kate Winslet dhe Leonardo DiCaprio, Golden Globes

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Kate Winslet dhe Leonardo DiCaprio 1

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Golden Globes

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Di Caprio-Winslet

Përqafimi i Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet më i bukuri
Di Caprio-Winslet, Titaanik

Një përqafim emocionues, i ndjerë dhe që sigurisht nuk mund të kalonte pa u vënë re. Është ai që Kate Winslet kishte ruajtur për Leonardo Di Caprio gjatë Golden Globe 2016 menjëherë pas dorëzimit të çmimit si aktori më i mirë për interpretimin në filmin dramatik ‘The Revenant’.

Dy aktorët protagonistë në filmin e shumëvlerësuar ‘Titanik’ kanë thënë fjalët më të mira në drejtim të njëri-tjetrit, teksa Di Caprio e ka vlerësuarWËinslet si aktoren më të mirë duke e përgëzuar edhe për çmimin si aktorja më e mirë joprotagoniste në filmin ‘Steve Jobs’.

“Jam shumë e emocionuar për të. Jemi rritur bashkë. Ai është një profesionist i vërtetë dhe së bashku kemi kaluar shumë”,  është shprehur aktorja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.