10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj

View Gallery
10 Photos
10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Salvatore Ferragamo

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Céline

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Topshop

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Valentino

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Aurelie Bidermann

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Marni

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Annelise Michelson

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
hbz-earrings-04

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Lanvin

10 modele vathësh që do të ndryshojnë look-un tuaj
Maria Black

Pasarelat e pranverës 2016 të Balmain, Derek Lam, Oscar de la Renta, Gucci, Marni dhe Prada evokojnë fuqinë  e vathëve të mëdhenj. Rikthimi i formave të njohura si shandanë apo trokitës dere është inspirimi i stilistëve për këtë sezon. Vendoseni veten në qendër të vëmendjes me look-un rebel të viteve 60 që do tua japin sakaq vathët më IN të kësaj pranvere.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.