Kur David Bowie frymëzonte pasarelat

View Gallery
10 Photos
Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
JEAN PAUL GAULTIER , pranvere 2011

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
CHLOE, dimer 2015

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
ARMANI PRIVE, dimer 2007

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
GUCCI, vjeshte 2006

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
GIVENCHY GIVENCHY, pranvere 2010

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
BALMAIN, vjeshte 2011

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
DIOR COUTURE , pranvere 2015

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
MIU MIU, vjeshte 2012

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
JEAN PAUL GAULTIER , pranvere 2013

Kur David Bowie frymëzonte pasarelat
DOLCE AND GABBANA, vjeshte 2011

Ndarja nga jeta e mbretit të muzikës rok, David Bowie ka trishtuar fansat e shumë të këngëtarit, por edhe kolegë e personazhe të njohur të artit që kanë pasur fatin ta njohin. Me një stil të pangatërrueshëm dhe veshje që binin në sy në çdo kohë, këngëtari mitik ka qenë shpesh frymëzim për stilistë të mirënjohur që e kanë përcjellë mënyrën e tij të të veshurit nëpër pasarela

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.