Çantat “star” të sezonit pranverë 2016

View Gallery
18 Photos
Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Balenciaga, 1490 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Bottega Veneta, 1850 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Burberry Prorsum, 1695 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Céline, 2000 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Chanel 2850 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Chloé, 1690 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Dior, 4000 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Givenchy par Riccardo Tisci, 1650 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Gucci, 2200 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Lanvin, 2990 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Louis Vuitton, 3900 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Michael Kors Collection, 600 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Miu Miu, 1300 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
CAnte Prada, 2400 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Ralph Lauren, 2100 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Saint Laurent nga Hedi Slimane, 1290 euro

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante Valentino, 3200 euro - Copy

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016
Cante, Calvin Klein Collection, 1740 euro

Pas një dimri në favor të ngjyrës së zezë dhe të klasikeve të qëndrushme dhe të përjetshme, tani ka ardhur koha e ngjyrave, e zbukurimeve të çmuara dhe të veçantisë.

Shpirt artistik, me lule të stampuara, plot me yje dhe bizhu të qëndisura…

Çantat “star” të sezonit pranverë 2016, nën sharmin e influencës së rafinimeve të ndryshme, i japin tonalitet sezonit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.