Ribashkimi i kastit të ‘Friends’, zyrtarisht në muajin shkurt

Ribashkimi i FriendsRibashkimi kastit të serialit më të suksesshëm në histori, ‘Friends’ i përfolur prej shumë kohësh, do të ndodhë vërtetë, zyrtarisht në NBC, në muajin shkurt, raporton TVLine. Edhe pse ende nuk janë zbuluar shumë detaje, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudroë, David Schwimmer, Matt LeBlanc dhe Matthew Perry do të shfaqen së bashku në një emision 2 orësh kushtuar regjisorit James Burrows, që ka krijuar 1000 episode televizive dhe 15 episode të ‘Friends’. Por ‘Friends’ nuk do të jenë i vetmi kast pjesëmarrës në show. Aktorë nga serialet e tjerë të drejtuar nga Burrow si Cheers, Frasier, Will & GraceThe Big Bang Theory, and Mike & Molly  do të jenë gjithashtu të ftuar në show.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.