A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar

View Gallery
8 Photos
A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Michael Fassbender

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Leonardo DiCaprio

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Leonardo DiCaprio, The Relevant

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Jennifer Lawrence

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Eddie Redmayne

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Cate Blanchett

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Matt Damon

A do të jetë ky vit i Di Caprio? ‘The Revelant’, 12 nominime në Oscar
Bryan Cranston

Filmi The Relevant, ka marrë plot 12 nominime për çmimet Oscar të këtij viti në kategoritë Filmi më i mirë, Aktori më i mirë dhe Regjisori më i mirë. Nominimet për edicionin e 88-të të Academy Awards u zbuluan sot në Los Angeles, dhe sallën e teatrit ku u zhvillua eventi e përfshiu entuziazmi kur u zbulua se Di Caprio kishte marrë nominim si Aktori më i mirë. Por aktori 41-vjeçar i Hollivudit është nominuar edhe 5 herë të tjera për të njëjtin çmim, dhe nuk ka arritur ta marrë asnjëherë. Të jetë ky viti me fat i Leo?

Në kategorinë e Filmit më të mirë, përveç The Revenant janë edhe The Big Short, Bridge Of Spies, Brooklyn, Mad Max: Fury Road, The Martian, Room dhe Spotlight. Ndërkohë, në kategorinë e Aktorëve më të mirë konkurrojnë, veç Leonardo Di Caprio, Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Michael Fassbender (Steve Jobs) dhe Eddie Redmayne (The Danish Girl).

Nominimet për Aktoren më të mirë këtë vit kanë shkuar për Cate Blanchett (Carol), Brie Larson (Room), Jennifer Laërence (Joy), Charlotte Rampling (45 Years) dhe Saoirse Ronan (Brooklyn).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.