Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe

View Gallery
11 Photos
Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
J. Crew

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Kepucet bardhe e zi

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Miu Miu

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Sergio Rossi

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Pittarello

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Moschino

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Valentino Garavani

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Jimmy Choo

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Mint&Berry

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Zara Zara

Bardhë e zi, vijnë këpucët dyngjyrëshe
Ginavito Rossi

Gjithmonë dhe vetëm bardhë e zi; për stinën në vazhdim vijnë këpucët dyngjyrëshe. Në formë sandaleje apo balerine.

Duken shumë bukur me një veshje në ngjyrë të zezë dhe u japin të gjitha ngjyrave të tjera një pamje vërtetë shik. Ja disa modele të cilat mund t’i provosh për t’u ndjerë IN në çdo moment.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.