Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!

View Gallery
25 Photos
Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky100715_flats12494_jpg_5230_north_499x_white

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
100715_flats12616_jpg_6807_north_499x_white

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
100Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky715_flats12649_jpg_3789_north_499x_white

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Koleksioni Guess Originals, 100% Hip-hop!
Koleksioni Guess Originals & A$ap Rocky

Pasi bashkëpunoi me dizenjues prestigjoz si Raf Simons dhe Alexander Wang, reperi amerikan A$ap Rocky bashkohet me Paul Marciano, drejtor artistik i shtëpisë së modës Guess, për një koleksion flashback të inspiruar në vitet 90’.

T-shirts, pantallona të gjera, veshje denim të masave të mëdha…

Linja e parë e markës Guess Originals, propozon një edicion të limituar ku shfaq ikonën e re të repit si dhe pritet, në të ardhmen, të propozojë bashkëpunime të tjera të habitshme me personalitete që kanë një stil inspirues.

Duke rimarrë kodin e viteve 90’, veshjet kanë logon e famshme në formë trekëndore me një shkelje syri ose një $. Një koleksion me ADN Hip-hop, që mund ta gjeni që në shkurt 2016 në butikët Guess.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.