Tendenca pizhama konfirmohet për sezonin e vjeshtës!

View Gallery
3 Photos
Tendenca pizhama konfirmohet për sezonin e vjeshtës!
Para-koleksioni Fendi vjeshte-dimer 2016-2017

Tendenca pizhama konfirmohet për sezonin e vjeshtës!
Para-koleksioni Givenchy vjeshte-dimer 2016-2017

Tendenca pizhama konfirmohet për sezonin e vjeshtës!
Para-koleksioni Valentino vjeshte-dimer 2016-2017

Tredi më i fundit !

Tendenca pizhama konfirmohet për sezonin vjeshtë-dimër 2016-2017.

Ja një ide me fotot e para të koleksioneve të para-vjeshtës të Valentino, Givenchy dhe Fendi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.