10 aksesorë flokësh për një pamje të re

View Gallery
11 Photos
10 aksesorë flokësh për një pamje të re
J.Crew

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Aksesore per floket

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Saint Laurent

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Marc Jacobs

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
France Luxe

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Maison Miche

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
L. Erickson

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Eugenia Kim Antonia

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Dolce & Gabbana

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Louis Vuitton

10 aksesorë flokësh për një pamje të re
Chanel

2016 është viti i rikthimit të aksesorëve të mëdhenj dhe të dukshëm për flokët, që nga kordelet e Givenchi e deri tek imitimet e kurorave me diamante të Saint Laurent.

Zgjidhni një kapëse për t’i mbledhur flokët bisht ose një mbajtëse për flokët me dizajn që të jep idenë e një shamie koke. Këtë sezon aksesorët e flokëve do të jenë ato që do t’i japin dorën e fundit çdo look-u.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.